Färger

Mørk grå 609

Når solen begynner å varme og snøen er borte fra terrassen kribler det i fingrene etter å sette ut hagemøbler, puter, blomster, spise god mat og nyte livet ute etter en lang vinterdvale inne.

Terrassen er den delen av huset som gir ett ekstra rom. Fargen du velger bør passe huset eller hyttas farge, arkitektur, landskap og natur. Personlighet er også viktig. Har du valgt kalde farger på huset, kan det være fint å velge kalde farger på terrassen og motsatt på varme hus.

Husk at mørke farger absorberer varme, og små barneføtter kan brenne seg. Det vil også kreve mer rengjøring om man bor i strøk med mye pollen og velger mørke gulv. De forskjellige trykkimpregnerte materialene vil også gjøre litt forskjell på fargen, og om treverket er nytt eller gammelt. Derfor anbefaler vi alltid å teste på en liten del av terrassen, slik at man får den fargen og resultat man ønsker.

Oljebasert terrassebeis Mørk grå 609

Lekker gråfarge som passer til mørke så vel som lyse husfarger. Grått går til det meste men blir ofte mer spennende med kontraster på interiøret og tekstiler. 


Se alla färger

Er du en återförsäljare?


Skriv inn ditt forhandler-passordResept på; Mørk grå 609, Base Klar, SS 64